Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλείνει το πολωνικό προξενείο στην Αγ. Πετρούπολη η Ρωσία

Νωρίτερα η Βαρσοβία αποφάσισε να κλείσει το ρωσικό προξενείο στο Πόζναν. Τονίσαμε στην πολωνική πλευρά ότι η Μόσχα έχει λάβει και θα συνεχίζει να απαντά σε οποιεσδήποτε μη φιλικές κινήσεις εναντίον μας, ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΕΞ.

Κλείνει το πολωνικό προξενείο στην Αγ. Πετρούπολη η Ρωσία

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να κλείσει το γενικό προξενείο της Πολωνίας στην Αγία Πετρούπολη ως απάντηση στην απόφαση της Πολωνίας να κλείσει το ρωσικό προξενείο στο Πόζναν.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι ανακήρυξε τρία μέλη του διπλωματικού προσωπικού του πολωνικού προξενείου “persona non grata” (ανεπιθύμητα πρόσωπα) τα οποία πρέπει να εγκαταλείψουν τη Ρωσία σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

«Τονίσαμε στην πολωνική πλευρά ότι η Μόσχα έχει λάβει και θα συνεχίζει να λαμβάνει σκληρά απαντητικά μέτρα ενάντια σε οποιεσδήποτε μη φιλικές κινήσεις που στρέφονται κατά της Ρωσίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: www.ertnews.gr

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v