Η Louis Vuitton βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη: Πληρώνει 800 εκατ. σε φόρους!

Την περασμένη εβδομάδα, η Γαλλία παρουσίασε σχέδιο προϋπολογισμού που περιλαμβάνει υψηλότερους φόρους για τις επιχειρήσεις και τους πλούσιους, σε μια προσπάθεια να μειώσει τον μεγάλο χρέος της.

Η Louis Vuitton βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη: Πληρώνει 800 εκατ. σε φόρους!

Η LVMH αναμένει ότι θα πληρώσει έως και 800 εκατομμύρια ευρώ σε πρόσθετους φόρους την επόμενη χρονιά, αφού η Γαλλία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αυξήσει τις εισφορές στις μεγαλύτερες εταιρείες της για να συμβάλουν στη στήριξη των δημόσιων οικονομικών.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, μιλώντας κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής κλήσης αναλυτών την Τρίτη, ο οικονομικός διευθυντής της LVMH Jean-Jacques Guiony δήλωσε ότι οι πρόσθετοι εταιρικοί φόροι θα κυμανθούν μεταξύ 700 και 800 εκατ. ευρώ για την εταιρεία με έδρα το Παρίσι.

Την περασμένη εβδομάδα, η Γαλλία παρουσίασε σχέδιο προϋπολογισμού που περιλαμβάνει υψηλότερους φόρους για τις επιχειρήσεις και τους πλούσιους σε μια προσπάθεια να μειώσει τον μεγάλο όγκο χρέους της. Σύμφωνα με τα σχέδια, προσωρινές εισφορές σε περισσότερες από 400 κερδοφόρες εταιρείες με ετήσια έσοδα άνω του 1 δισ. ευρώ θα αποφέρουν 8 δισ. ευρώ το επόμενο έτος και 4 δισ. ευρώ το 2026.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v