Πρόστιμο 750.000 λίρες στη Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο σύλλογος σε ανάρτηση είχε «προειδοποιήσει» ότι «ο VAR είναι οπαδός της Λούτον, αλλά δεν τον άλλαξαν. Σε τρεις εξαιρετικά κακές αποφάσεις, δεν δόθηκαν τρεις ποινές». Προειδοποίηση για «ανάρμοστη συμπεριφορά» από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας.

Πρόστιμο 750.000 λίρες στη Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη τιμωρήθηκε με πρόστιμο 750.000 λιρών (895.000 ευρώ) και δέχθηκε προειδοποίηση για την «ανάρμοστη συμπεριφορά» της από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) σε σχέση με τα σχόλια που δημοσίευσε ο σύλλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ήττα με 2-0 από την Έβερτον σε αγώνα της Premier League την Κυριακή, 21 Απριλίου.

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος είπε ότι είχε «προειδοποιήσει» ότι «ο VAR (σ.σ: Στιούαρτ Άτγουελ) είναι οπαδός της Λούτον, αλλά δεν τον άλλαξαν. Τρεις εξαιρετικά κακές αποφάσεις -δεν δόθηκαν τρεις ποινές- τις οποίες απλά δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές», ανέφερε ο σύλλογος στο «X».

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δημοσίευσε την ανάρτηση, περίπου πέντε λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα στο «Γκούντισον Παρκ» -που είχε αφήσει τότε τοn σύλλογο έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Επίσης η FA έχει κατηγορήσει τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη, για ανάρμοστη συμπεριφορά μετά την ήττα της ομάδας του από τη Φούλαμ στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η FA ισχυρίζεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμπεριφέρθηκε με «ανάρμοστο» τρόπο γύρω από το τούνελ του «City Ground» μετά το τελικό σφύριγμα.

Η Φόρεστ έχασε με 1-0 και έχασε το αήττητο ξεκίνημά της στη σεζόν αφού ο Ραούλ Χιμένεθ μετέτρεψε το πέναλτι στο 51ο λεπτό για τη Φούλαμ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v