Ισραήλ: Δύο νεκροί στρατιώτες σε επίθεση drones από το Ιράκ

Σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, drone με εκρηκτικά έπληξε στρατιωτική βάση στα βόρεια Υψίπεδα του Γκολάν. Δύο νεκροί, 24 τραυματίες. Συνεχίζονται τα χτυπήματα κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Ισραήλ: Δύο νεκροί στρατιώτες σε επίθεση drones από το Ιράκ

Δύο Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και ακόμη 24 τραυματίστηκαν από επίθεση με ιρακινό drone σε στρατιωτική βάση στα Υψίπεδα του Γκολάν, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF).

Σύμφωνα με τους IDF, δύο drones φορτωμένα με εκρηκτικά εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ, το ένα εκ των οποίων καταρρίφθηκε από την ισραηλινή αεράμυνα, ενώ το δεύτερο έπληξε μια στρατιωτική βάση στα βόρεια Υψίπεδα του Γκολάν.

Εκτός από τους δύο 19χρονους νεκρούς στρατιώτες, άλλοι 24 τραυματίστηκαν στην επίθεση, μεταξύ των οποίων δύο σοβαρά.

Σε άλλη ανακοίνωση, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έχει πλήξει πάνω από 2.000 τοποθεσίες στο νότιο Λίβανο, συμπεριλαμβανομένων υποδομών και εξοπλισμών, από την έναρξη της χερσαίας εισβολής στη χώρα κατά της Χεζμπολάχ.

«Περισσότεροι από 2.000 στρατιωτικοί στόχοι επλήγησαν, συμπεριλαμβανομένων τρομοκρατών, υποδομών (...), στρατιωτικών κτιρίων, αποθηκών όπλων», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο στρατός.

Παράλληλα, ο στρατός ανακοίνωσε ότι έχει σκοτώσει 250 μαχητές της Χεζμπολάχ από την έναρξη της χερσαίας επίθεσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v