Γκάλαντ: Νέες «εκπλήξεις» στην Χεζμπολάχ ετοιμάζει το Ισραήλ

Η οργάνωση «υπέστη πολύ βαρύ πλήγμα», χάρη στις «ποιοτικές και ακριβείς» επιχειρήσεις του Τελ Αβίβ, δήλωσε ο Ισραηλινός ΥΠΑΜ. Εξαλείφθηκαν το δεύτερο και τρίτο επίπεδο διοίκησης κάτω από τον Νασράλα.

Γκάλαντ: Νέες «εκπλήξεις» στην Χεζμπολάχ ετοιμάζει το Ισραήλ

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ δήλωσε ότι το Ισραήλ ετοιμάζει «περισσότερες εκπλήξεις» στην Χεζμπολάχ, ενώ μαίνονται οι χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο, μεταδίδουν οι Times of Israel.

«Η Χεζμπολάχ δέχεται πολύ σοβαρά χτυπήματα, το ένα μετά το άλλο. Εξαλείψαμε τον Νασράλα και της επιφυλάσσουμε ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, μερικές από τις οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και άλλες θα πραγματοποιηθούν», δήλωσε ο υπουργός κατά την επίσκεψή του στο αρχηγείο της 36ης Μεραρχίας στο βόρειο Ισραήλ, η οποία επιχειρεί στον νότιο Λίβανο

Οι πυραυλικές ικανότητες της Χεζμπολάχ «υπέστη πολύ βαρύ πλήγμα», χάρη στις «ποιοτικές και ακριβείς» επιχειρήσεις του Τελ Αβίβ. «Στην πραγματικότητα ολόκληρο το δεύτερο και το τρίτο επίπεδο διοίκησης κάτω από τον Νασράλα εξαλείφθηκαν».

Τέλος ο Γκάλαντ είπε ότι οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις διεξάγουν επιχειρήσεις σήμερα σε πολλά χωριά του Λιβάνου οι οποίες θα συνεχιστούν έως ότου εξαλειφθούν όλες οι βάσεις από τις οποίες η Χεζμπολάχ σχεδίαζε να πραγματοποιήσει επιθέσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v