Μπόρις Τζόνσον: Ο Νετανιάχου έβαλε κοριό στο μπάνιο μου!

Βρήκα κοριό στο μπάνιο μου μετά από επίσκεψη του Νετανιάχου, υποστηρίζει σε βιβλίο του ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός. Το περιστατικό συνέβη το 2017 όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Μπόρις Τζόνσον: Ο Νετανιάχου έβαλε κοριό στο μπάνιο μου!

Ο Μπόρις Τζόνσον ισχυρίζεται ότι βρήκε μια συσκευή ακρόασης στο μπάνιο του στο βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών αφότου το χρησιμοποίησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου. 

O πρώην Βρετανός πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι η ομάδα ασφαλείας του βρήκε κοριό στις τουαλέτες μετά τη χρησιμοποίησή τους από τον Νετανιάχου. Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί το 2017 όταν ο Τζόνσον ήταν υπουργός Εξωτερικών. 

Η αποκάλυψη περιλαμβάνεται στο βιβλίο "Unleashed" του Τζόνσον που θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου. Αποσπάσματα του βιβλίου δόθηκαν στην εφημερίδα Daily Telegraph. 

«Εκεί ο Μπίμπι έκανε την ανάγκη του για κάποιο διάστημα και μπορεί να είναι ή να μην είναι σύμπτωση αλλά μου είπαν ότι αργότερα όταν έκαναν έναν τακτικό έλεγχο για κοριούς βρήκαν μια συσκευή ακρόασης στην τουαλέτα» γράφει ο Τζόνσον. 

H Daily Telegraph πίεσε τον Τζόνσον να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη αλλά ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε ότι «όλα όσα πρέπει να μάθετε βρίσκονται στο βιβλίο».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v