Νέο iPhone χαμηλού κόστους ετοιμάζει η Apple

Η εταιρεία πλησιάζει στην παραγωγή ενός αναβαθμισμένου iPhone SE -με την κωδική ονομασία V59- που θα γίνει το νέο της μοντέλο entry-level. Πότε θα κυκλοφορήσει.

Νέο iPhone χαμηλού κόστους ετοιμάζει η Apple

Η Apple, που μόλις κυκλοφόρησε το iPhone 16, ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα νέο τηλέφωνο χαμηλού κόστους στις αρχές της επόμενης χρονιάς, μαζί με αναβαθμισμένα iPad.

Oπως μεταδίδει το Bloomberg, η εταιρεία πλησιάζει στην παραγωγή ενός αναβαθμισμένου iPhone SE -με την κωδική ονομασία V59- που θα γίνει το νέο της μοντέλο entry-level, σύμφωνα με άτομα που έχουν γνώση του θέματος.

Η Apple στοχεύει επίσης στην κατασκευή νέων μοντέλων iPad Air και πληκτρολογίων για κυκλοφορία περίπου την ίδια περίοδο, δήλωσαν οι πηγές, ζητώντας να μην κατονομαστούν επειδή τα σχέδια δεν είναι δημόσια.

Η κυκλοφορία θα σηματοδοτήσει την πρώτη αναβάθμιση του iPhone SE από το 2022, όταν η Apple πρόσθεσε τη δυνατότητα 5G στη συσκευή. Με το τελευταίο μοντέλο, η Apple θα απομακρυνθεί από τον παλιό σχεδιασμό του home button και θα μεταβεί σε μια οθόνη πλήρους επιφάνειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v