Eρντογάν: Η επιθετικότητα του Ισραήλ φτάνει ως την Τουρκία

Θα αντιταχθούμε σε αυτήν την κρατική τρομοκρατία με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας για χάρη της πατρίδας, του έθνους και της ανεξαρτησίας μας, διεμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Eρντογάν: Η επιθετικότητα του Ισραήλ φτάνει ως την Τουρκία

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν διεμήνυσε ότι η Τουρκία θα σταθεί στο πλευρό του Λιβάνου και θα τον στηρίξει με όλα τα μέσα.

«Δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνους τους Λιβανέζους αδερφούς μας σε αυτές τις δύσκολες μέρες και θα τους στηρίξουμε με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας» τόνισε ο Ερντογάν στο τουρκικό κοινοβούλιο. 

Όπως μεταδίδουν οι Times of Israel, ο Ερντογάν κάλεσε τα Ηνωμένα Έθνη και άλλους διεθνείς οργανισμούς να σταματήσουν το Ισραήλ «χωρίς να χαθεί άλλος χρόνος».

«Η επιθετικότητα του Ισραήλ φτάνει ώς την Τουρκία. Θα αντιταχθούμε σε αυτήν την κρατική τρομοκρατία με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας για χάρη της πατρίδας, του έθνους και της ανεξαρτησίας μας» σημείωσε. 

Ο Ερντογάν κατηγόρησε το Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα και πραγματοποιεί τρομοκρατικές επιθέσεις στον Λίβανο, ενώ προσπαθεί να παρασύρει τις χώρες της περιοχής σε μια ευρύτερη σύγκρουση. 

Ο Τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε το Ισραήλ ότι «οι συνέπειες μιας χερσαίας επιχείρησης στον Λίβανο δεν θα είναι όμοιες με αυτές προηγούμενων εισβολών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v