Χούθι: Η δολοφονία Νασράλα ενισχύει την αποφασιστικότητά μας

«Το μαρτύριό του θα δυναμώσει τη φλόγα της θυσίας, θα εντείνει τον ενθουσιασμό και θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά μας», ανέφεραν οι αντάρτες της Υεμένης, ενώ εξαπέλυσαν πύραυλο κατά του Τελ Αβίβ.

Χούθι: Η δολοφονία Νασράλα ενισχύει την αποφασιστικότητά μας

Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης δήλωσαν σήμερα πως η δολοφονία, χθες Παρασκευή, του ηγέτη του λιβανέζικου ισλαμιστικού κινήματος Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα από το Ισραήλ, στα νότια προάστια της Βηρυτού, «θα ενισχύσει» την αποφασιστικότητά τους.

«Το μαρτύριό του [...] Χασάν Νασράλα θα δυναμώσει τη φλόγα της θυσίας, θα εντείνει τον ενθουσιασμό και θα ενισχύσει την αποφασιστικότητά μας», ανέφεραν σε ανακοίνωση οι αντάρτες Χούθι, που υποστηρίζονται από το Ιράν, λέγοντας πως ο θάνατός του θα καταλήξει «στη νίκη και την εξαφάνιση του εχθρού Ισραήλ».

Ο ηγέτης των ανταρτών Χούθι της Υεμένης δήλωσε ότι ο θάνατος του Χασάν Νασράλα «δεν θα είναι μάταιος».

«Αυτές οι μεγάλες θυσίες και αυτή η μεγάλη αδικία δεν θα είναι μάταιες», είπε ο Αμπντέλ Μαλέκ αλ Χούθι σε ομιλία του. Οι Χούθι, πρόσθεσε, έχουν ξεκινήσει την «κλιμάκωση» και «τη βελτίωση των επιδόσεών τους», μετά τις πρόσφατες επιθέσεις τους εναντίον του ισραηλινού εδάφους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, οι Χούθι εκτόξευσαν έναν βαλλιστικό πύραυλο εναντίον του αεροδρομίου Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, κατά την άφιξη του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου. Νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι ένας πύραυλος αναχαιτίστηκε πάνω από το Τελ Αβίβ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v