Ο Τραμπ κατακεραυνώνει τον Ζελένσκι

«Ο πρόεδρος της Ουκρανίας βρίσκεται στη χώρα μας και πετάει μικρές άσχημες σπόντες προς τον αγαπημένο σας πρόεδρο, εμένα», δήλωσε.

Ο Τραμπ κατακεραυνώνει τον Ζελένσκι

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι επειδή τον επέκρινε και αρνήθηκε να κλείσει μια συμφωνία για τον τερματισμό της σύγκρουσης με τη Μόσχα, επισκιάζοντας την τελευταία προσπάθεια του Ουκρανού προέδρου για περισσότερη βοήθεια στον αγώνα της κατά της ρωσικής εισβολής.

«Ο πρόεδρος της Ουκρανίας βρίσκεται στη χώρα μας και πετάει μικρές άσχημες σπόντες προς τον αγαπημένο σας πρόεδρο, εμένα», δήλωσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία σε μια στάση της προεκλογικής εκστρατείας στο Mint Hill της Βόρειας Καρολίνας, σύμφωνα με το Bloomberg.

«Συνεχίζουμε να δίνουμε δισεκατομμύρια δολάρια σε έναν άνθρωπο που αρνείται να κάνει συμφωνία: Στον Ζελένσκι».

Ο Ουκρανός πρόεδρος βρίσκεται στις ΗΠΑ για να προωθήσει ένα νέο «σχέδιο νίκης» που πρόκειται να παρουσιάσει στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στην Ουάσινγκτον σήμερα Πέμπτη. Ζητά πρόσθετη υποστήριξη για τον αγώνα, ο οποίος οδεύει προς τον τρίτο χειμώνα του χωρίς σημάδια προόδου στο πεδίο της μάχης. Οι αμερικανικές εκλογές έχουν βαθύνει τα ερωτήματα σχετικά με το αν η Ουάσινγκτον θα συνεχίσει την υποστήριξή της.

Ο Ζελένσκι ξεκίνησε το ταξίδι του στις ΗΠΑ με κινήσεις που αποξένωσαν το στρατόπεδο Τραμπ, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν την κατάσταση και ζήτησαν να μην κατονομαστούν για να συζητήσουν θέματα που δεν είναι δημόσια. Είπαν ότι ο Τραμπ δεν θα συναντήσει τον Ζελένσκι αυτή την εβδομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v