Χάρις vs Τραμπ: 5 εκατ. δολάρια παραπάνω ξοδεύει κάθε μέρα η Κάμαλα

Η εκστρατεία της Χάρις ξόδεψε κατά μέσο όρο 7,5 εκατ. δολάρια την ημέρα τον Αύγουστο, έναντι 2,6 εκατ. κατά μέσο όρο ημερησίως που δαπάνησε η καμπάνια του Τραμπ.

Χάρις vs Τραμπ: 5 εκατ. δολάρια παραπάνω ξοδεύει κάθε μέρα η Κάμαλα

Η εισροή χορηγιών από τη Wall Street και τη Silicon Valley προς την Kamala Harris μεταφράζεται σε ένα σαφές πλεονέκτημα προεκλογικής εκστρατείας με σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα, επιτρέποντάς της να περάσει στην επίθεση κατά του Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, καθώς η προεδρική εκστρατεία εισέρχεται στην πιο δαπανηρή περίοδο, η Χάρις και η Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών ξεπερνούν κάθε μέρα τον Τραμπ και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα με διαφορά τρία προς ένα, σύμφωνα με τις τελευταίες ομοσπονδιακές καταθέσεις.

Η εκστρατεία της Χάρις ξόδεψε κατά μέσο όρο 7,5 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα τον Αύγουστο, έναντι 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων κατά μέσο όρο ημερησίως για τον Τραμπ.

Ο Χάρις συνέχισε να αυξάνει τις δαπάνες της αυτό το μήνα. Σύμφωνα με την AdImpact, δαπανά 152 εκατ. δολάρια για διαφήμιση τον Σεπτέμβριο, μια αύξηση 21% σε σύγκριση με τον Αύγουστο και υπερδιπλάσια από τα 63 εκατ. δολάρια που δαπανά ο Τραμπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v