Αποκαλυπτήρια για το iPhone 16 με εργαλεία A.I.

Με τεχνητή νοημοσύνη η νέα γενιά iPhone της Apple. Διαθέσιμη από 20 Σεπτεμβρίου η βασική έκδοση με τιμή $799.

Αποκαλυπτήρια για το iPhone 16 με εργαλεία A.I.

Tο νέο μοντέλο iPhone παρουσίασε η Apple στην καθιερωμένη ετήσια φθινοπωρινή εκδήλωση της αμερικανικής εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας.

To iPhone 16 θα είναι εξοπλισμένο με τον νέο επεξεργαστή A18 ο οποίος είναι ειδικά σχεδιασμένος για να υποστηρίζει λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, τόνισε στην εκδήλωση ο CEO, Τιμ Κουκ. O επεξεργαστής είναι 30% πιο γρήγορος από τον προηγούμενο A16 και χρησιμοποιεί 30% λιγότερη ενέργεια. 

Το νέο iPhone θα έχει ενσωματωμένα τα εργαλεία του Apple Intelligence, της νέας πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης του τεχνολογικού κολοσσού. 

«Η νέα γενιά iPhone έχει σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου για το Apple Intelligence. Σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας συναρπαστικής εποχής» ανέφερε ο Κουκ. 

Η νέα σειρά έξυπνων κινητών της Apple θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις το iPhone 16 και το iPhone 16 Plus. Τα κινητά θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. 

Η τιμή του iPhone 16 ξεκινά από τα 799 δολάρια και του iPhone 16 Plus από τα 899 δολάρια. 

Oι παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα και οι παραδόσεις από τις 20 Σεπτεμβρίου. 

H Αpple παρουσίασε και τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, τα οποία έχουν καλύτερη οθόνη και κάμερα από τα «απλά» μοντέλα. Η εταιρεία ανέφερε ότι η μπαταρία του νέου iPhone 16 Pro Max θα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από οποιοδήποτε άλλο κινητό. 

Το iPhone 16 Pro θα πωλείται από 999 δολάρια. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v