Δυτική Όχθη: Αποχώρησαν οι ισραηλινές δυνάμεις από τη Τζενίν

Είκοσι ένας άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πόλη και τον καταυλισμό στην περιοχή μετά από 10 ημέρες «βίαιων επιθέσεων», υποστηρίζει το παλαιστινιακό πρακτορείο WAFA. Για σοβαρές ζημιές στις υποδομές κάνει λόγο αυτόπτης μάρτυρας.

Δυτική Όχθη: Αποχώρησαν οι ισραηλινές δυνάμεις από τη Τζενίν

Οι ισραηλινές δυνάμεις αποχώρησαν από τη Τζενίν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και τον καταυλισμό προσφύγων που βρίσκεται εκεί έπειτα από ένα δεκαήμερο επεισόδιο «βίαιης επίθεσης», μετέδωσε σήμερα το παλαιστινιακό πρακτορείο WAFA.

Είκοσι ένας άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πόλη και τον καταυλισμό, επεσήμανε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν αφήσει πίσω τους σοβαρές ζημιές στις υποδομές της πόλης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook το παλαιστινιακό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε το Ισραήλ ότι μεταφέρει στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη τη βίαιη καταστροφή και την ερήμωση που έχει προκαλέσει στη Λωρίδα της Γάζας, επικαλούμενο την κατάσταση στις πόλεις Τζενίν και Τουλκάρεμ, όπως και στους καταυλισμούς προσφύγων που βρίσκονται εκεί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v