Γάζα: Τουλάχιστον 31 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα

Ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος εξαπέλυσε πύραυλο σε συγκέντρωση Παλαιστινίων στα ανατολικά της πόλης Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας

Γάζα: Τουλάχιστον 31 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα

Τουλάχιστον 31 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές από τον παλαιστινιακό θύλακα.

Ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος εξαπέλυσε πύραυλο σε συγκέντρωση Παλαιστινίων στα ανατολικά της πόλης Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, με απολογισμό επτά νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Στη βιομηχανική ζώνη που βρίσκεται βόρεια της πόλης Ράφα, ισραηλινό drone έπληξε μοτοσικλέτα, σκοτώνοντας τρεις νεαρούς Παλαιστίνιους.

Άλλοι 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα σε διάφορα σημεία της Λωρίδας της Γάζας και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Χαν Γιούνις.

Στην πόλη της Γάζας, οκτώ Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινή επίθεση σε σπίτι, κοντά στο ξενοδοχείο Al-Amal. Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας στη Γάζα ανακοίνωσε πως διασώστες εξακολουθούν να αναζητούν τυχόν επιζώντες στα ερείπια του κτιρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v