Swifties υπέρ Κάμαλα Χάρις: Αρχισαν την εκστρατεία χωρίς την Τέιλορ!

Βιντεοδιάσκεψη των θαυμαστών της διάσημης Αμερικανίδας τραγουδίστριας απέφερε πάνω από 113.000 δολάρια υπέρ της υποψήφιας Δημοκρατικής προέδρου των ΗΠΑ.

Swifties υπέρ Κάμαλα Χάρις: Αρχισαν την εκστρατεία χωρίς την Τέιλορ!

Η ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ δεν έχει ακόμη υποστηρίξει κάποιον υποψήφιο για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών αυτή την προεκλογική περίοδο, αλλά ορισμένοι από τους θαυμαστές της οργανώνουν εκδηλώσεις υπέρ της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, μπαίνοντας στην προεκλογική κούρσα.

Οπως μεταδίδει το Bloomgerg, οι γερουσιαστές Elizabeth Warren και Kirsten Gillibrand, αμφότερες Δημοκρατικές, ενώθηκαν με την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Carole King και περίπου 15.000 άλλους σε μια βιντεοδιάσκεψη την Τρίτη για να δώσουν το έναυσμα για τις οργανωτικές προσπάθειες των Swifties for Kamala.

Όλοι οι ομιλητές ανέφεραν το αγαπημένο τους τραγούδι της Swift στη βιντεοκλήση, συμπεριλαμβανομένου του γερουσιαστή Ed Markey από τη Μασαχουσέτη, ο οποίος είπε ότι το «Snow on the Beach» ήταν το δικό του.

Η κλήση στο Zoom απέφερε περισσότερα από 113.000 δολάρια, δήλωσαν οι διοργανωτές. Η Swift δήλωσε τον Ιούλιο ότι το 113 είναι ο «αγαπημένος της αριθμός» σε μια συναυλία της Eras Tour στη Ζυρίχη. Οι δωρεές συνέχισαν να εισρέουν και μετά την ολοκλήρωση της κλήσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v