Telegram: Ο Ντούροφ «δεν έχει τίποτα να κρύψει»

«Το Telegram τηρεί τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Πράξης για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες, ο έλεγχος του περιεχομένου συμμορφώνεται προς τους κανόνες του τομέα», σημείωσε η εταιρεία,

Telegram: Ο Ντούροφ «δεν έχει τίποτα να κρύψει»

Η πλατφόρμα Telegram διαβεβαίωσε χθες Κυριακή ότι ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Πάβελ Ντούροφ, 39 ετών, ο οποίος έχει γαλλική και ρωσική υπηκοότητα, «δεν έχει τίποτε να κρύψει», μετά τη σύλληψή του το Σάββατο στο διεθνές αεροδρόμιο Μπουρζέ, κοντά στο Παρίσι, και την προφυλάκισή του στο πλαίσιο έρευνας για διάφορα αδικήματα μέσω της εφαρμογής που δημιούργησε.

«Το Telegram τηρεί τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Πράξης για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες, ο έλεγχος του περιεχομένου συμμορφώνεται προς τους κανόνες του τομέα», σημείωσε η εταιρεία, που έχει εγκαταστήσει την έδρα της στο Ντουμπάι, μέσω του καναλιού της και άλλων ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Πάβελ Ντούροφ δεν έχει τίποτε να κρύψει και ταξιδεύει συχνά στην Ευρώπη», συνέχισε. «Είναι παράλογο να διατυπώνεται ο ισχυρισμός πως μια πλατφόρμα, ή ο ιδιοκτήτης της, ευθύνεται για καταχρήσεις» των δυνατοτήτων που παρέχονται μέσω αυτής, επέμεινε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v