Τραγική ειρωνεία: Νεκρός και ο συγκατηγορούμενος του Λιντς

Ο Στίβεν Τσάμπερλεϊν, 52 ετών, ήταν συγκατηγορούμενος του Λιντς στη δίκη του για απάτη στις ΗΠΑ, στην οποία αθωώθηκαν και οι δύο. Τον χτύπησε αυτοκίνητο το Σάββατο, δύο μέρες πριν τη βύθιση του γιοτ στο οποίο επέβαινε ο Λιντς.

Τραγική ειρωνεία: Νεκρός και ο συγκατηγορούμενος του Λιντς

Ο συγκατηγορούμενος του Βρετανού μεγιστάνα της τεχνολογίας Μάικ Λιντς - ο οποίος αγνοείται στην Ιταλία μετά το ναυάγιο του γιοτ στο Παλέρμο - πέθανε αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Οπως μεταδίδει το BBC, o Στίβεν Τσάμπερλεϊν, 52 ετών, ήταν συγκατηγορούμενος του Λιντς στη δίκη του για απάτη στις ΗΠΑ, στην οποία αθωώθηκαν και οι δύο άνδρες μετά την πώληση του γίγαντα λογισμικού Autonomy, ύψους 11 δισ. δολαρίων.

Ο Τσάμπερλεϊν πέθανε αφού χτυπήθηκε από το όχημα ενώ έτρεχε στο Cambridgeshire το Σάββατο. Ο Λιντς και η κόρη του αγνοούνται επί του παρόντος μετά τη βύθιση πολυτελούς γιοτ στα ανοικτά των ακτών της Σικελίας τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες αντιμετώπισαν κατηγορίες για απάτη και ότι είχαν κρύψει προβλήματα και πληροφορίες σε σχέση με την πώληση της εταιρείας λογισμικού Autonomy στη Hewlett Packard με τίμημα 11 δισ. δολάρια το 2011.

Ένα χρόνο αργότερα, η HP διέγραψε 8,8 δισεκατομμύρια δολάρια από την αξία της αγοράς και ως εκ τούτου κατηγορήθηκε δημόσια ο Λιντς για απάτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v