Aπό ναδίρ σε ναδίρ οι μετοχές των social media του Τραμπ

Ο όμιλος μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από τότε που εισήχθη στο χρηματιστήριο. Βουτιά 72% το τελευταίο 5μηνο.

Aπό ναδίρ σε ναδίρ οι μετοχές των social media του Τραμπ

Οι μετοχές της εταιρείας μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Ντόναλντ Τραμπ έφθασαν στο χαμηλότερο επίπεδο από τότε που ο ζημιογόνος όμιλος εισήλθε στο χρηματιστήριο, σχεδόν πριν από πέντε μήνες, μεταδίδουν οι Financial Times.

Οι μετοχές της Trump Media & Technology υποχώρησαν έως και 22,26 δολ. στην αρχή της διαπραγμάτευσης και βυθίστηκαν έτσι κάτω από το προηγούμενο ναδίρ των 22,55 δολ, που σημειώθηκε τον Απρίλιο, κάνοντας βουτιά 72% από την κορύφωσή τους στα τέλη Μαρτίου, μόλις η εταιρεία είχε εισαχθεί στο χρηματιστήριο. Στη σημερινή συνεδρίαση καταγράφουν πτώση 2,5%.

Αυτόν τον μήνα, η εταιρεία, η οποία περιλαμβάνει την πλατφόρμα Truth Social του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ, ανέφερε έσοδα 837.000 δολαρίων το τρίμηνο έως τον Ιούνιο, μειωμένα κατά 30% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, ενώ οι καθαρές ζημίες συρρικνώθηκαν στα 16,4 εκατ. δολάρια από 22,8 εκατ. δολάρια.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v