H Wizz Air προσφέρει απεριόριστες πτήσεις με €499 τον χρόνο

Η ιστοσελίδα της αεροπορικής δείχνει ότι οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις «χωρίς όρια» για οποιονδήποτε από τους διεθνείς προορισμούς της - συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας, της Μαδρίτης, του Παρισιού και του Ρέικιαβικ.

H Wizz Air προσφέρει απεριόριστες πτήσεις με €499 τον χρόνο

Όσοι ταξιδεύουν στην Ευρώπη μπορούν τώρα να πραγματοποιούν απεριόριστες πτήσεις τον χρόνο με 499 ευρώ με τη νέα συνδρομητική υπηρεσία της Wizz Air. 

To ετήσιο «πέτα όσο μπορείς» πάσο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να κλείνουν εισιτήρια καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα είναι διαθέσιμο με αυτή την αρχική τιμή έως τις 16 Αυγούστου και στη συνέχεια το κόστος θα αυξηθεί στα 599 ευρώ. 

Όπως μεταδίδει το CNBC, η ιστοσελίδα της αεροπορικής δείχνει ότι οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κρατήσεις «χωρίς όρια» για οποιονδήποτε από τους διεθνείς προορισμούς της - συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας, της Μαδρίτης, του Παρισιού και του Ρέικιαβικ.

Η κράτηση μπορεί να γίνει έως και τρεις ημέρες πριν την αναχώρηση.

Κάθε κράτηση θα υπόκειται σε επιπρόσθετη χρέωση 9,99 ευρώ ενώ οι ταξιδιώτες θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον και για τις αποσκευές αν υπερβούν το όριο της μιας χειραποσκευής. 

Η αεροπορική χαμηλού κόστους ανέφερε ότι αρχικά σχεδιάζει να προσφέρει 10.000 συνδρομές, ενώ στις «Συχνές Ερωτήσεις» στην ιστοσελίδα της σημειώνεται ότι οι θέσεις για κάθε πτήση θα είναι διαθέσιμες «ανάλογα με εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες».

Σημειώνεται ότι παρόμοια συνδρομητικά πακέτα προσφέρουν αμερικανικές αεροπορικές, όπως η Frontier Airlines, η οποία την περασμένη χρονιά λάνσαρε το πάσο απεριόριστων πτήσεων Go Wild! έναντι 599 δολάρια για τους προορισμούς της στη Βόρεια Αμερική.

Ωστόσο, ενώ κάποιες ευρωπαϊκές αεροπορικές προσφέρουν πακέτα με πολλές πτήσεις έναντι ενός σταθερού ποσού, καμία δεν είχε λανσάρει ως τώρα πακέτα απεριόριστων πτήσεων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v