O Τραμπ καλεί τη Χάρις σε τρεις τηλεμαχίες τον Σεπτέμβριο

Eίναι πολύ σημαντικό να γίνονται τηλεμαχίες τόνισε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος από το Μαρ-α-Λάγκο. Προειδοποίησε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται κοντά σε οικονομική κρίση. Χαρακτήρισε μικρό θέμα τις αμβλώσεις.

O Τραμπ καλεί τη Χάρις σε τρεις τηλεμαχίες τον Σεπτέμβριο

Οι ΗΠΑ είναι κοντά σε οικονομική κρίση και η υφήλιος είναι κοντά σε έναν παγκόσμιο πόλεμο, προειδοποίησε την Πέμπτη ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξη τύπου από το Μαρ-α-Λάγκο, την πολυτελή εξοχική του κατοικία. 

Ο Τραμπ σημείωσε ότι έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει σε τηλεμαχία με τη Κάμαλα Χάρις στο Fox News στις 4 Σεπτεμβρίου, στο NBC στις 10 Σεπτεμβρίου και στο ABC στις 25 Σεπτεμβρίου. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι θα πρέπει να συμφωνήσει με τους όρους της τηλεμαχίας και η πλευρά της Χάρις. 

«Ελπίζω να συμφωνήσει» σημείωσε, λέγοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τηλεμαχίες».

Αμέσως μετά μέλος του επιτελείου του Τραμπ διευκρίνισε ότι η συμφωνία για τις τηλεμαχίες είναι για το ABC στις 10 Σεπτεμβρίου και για το NBC στις 25 Σεπτεμβρίου. 

Ο Τραμπ είπε επίσης ότι οι τηλεμαχίες των υποψηφίων αντιπροέδρων θα φιλοξενηθούν στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Όπως μεταδίδει το Reuters, o Τραμπ υποστήριξε ακόμα ότι αν εκλεγεί πρόεδρος θα έχει σπουδαία σχέση με την Κίνα.

Όσον αφορά τις αμβλώσεις, ο Τραμπ εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα αποτελέσει ένα πολύ μικρό ζήτημα στις προεδρικές εκλογές. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v