Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιράν: Το Ισραήλ θα πληρώσει βαρύ τίμημα

«Επικίνδυνο στοίχημα» η δολοφονία Χανίγια, μετέδωσε το ιρανικό δίκτυο Nournews. «Το αίμα του δεν θα πάει χαμένο», λέει το ΥΠΕΞ. Προειδοποιήσεις στο Ισραήλ από τον πρώην διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης. Ανησυχία για ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή.

Ιράν: Το Ισραήλ θα πληρώσει βαρύ τίμημα

Η δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη νωρίς σήμερα το πρωί ήταν "ένα επικίνδυνο στοίχημα με στόχο να υπονομεύσει την αποτρεπτική πολιτική της Τεχεράνης", μετέδωσε το Nournews, δίκτυο που συνδέεται με το ανώτατο όργανο ασφαλείας του Ιράν, το Εθνικό Ανώτατο Συμβούλιο Ασφαλείας.

υπέρβαση των κόκκινων γραμμών είχε πάντα κόστος για τον εχθρό", πρόσθεσε το Nournews.

Παράλληλα ο Μοχζέν Ρεζαϊέ, ένας πρώην διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, προειδοποίησε σήμερα ότι το Ισραήλ θα "πληρώσει βαρύ τίμημα" για τη δολοφονία του Χανίγια στην Τεχεράνη, μετέδωσαν ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα δήλωση του πρώην αξιωματούχου του επίλεκτου σώματος των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων.

ΥΠΕΞ Ιράν: Το αίμα του δεν θα πάει χαμένο

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν, ο Νάσερ Καναάνι, υποστήριξε σήμερα ότι το αίμα του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια, που δολοφονήθηκε νωρίτερα στην Τεχεράνη, «δεν θα πάει χαμένο».

«Η μαρτυρία του Χανίγια στην Τεχεράνη θα ενισχύσει τον βαθύ και άρρηκτο δεσμό» του Ιράν, της Παλαιστίνης «και της αντίστασης», δήλωσε ο κ. Καναάνι, σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v