Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο επενδυτικός γίγαντας Sixth Street με $5,1 δισ. αποκτά την Enstar

Οι μέτοχοι της της ασφαλιστικής εταιρείας θα λάβουν $338 ανά μετοχή σε μετρητά, μια έκπτωση σχεδόν 3% σε σχέση με την τελευταία τιμή κλεισίματος της μετοχής την Παρασκευή. Ο ρόλος του πρώην ΥΠΟΙΚ Μνούτσιν.

Ο επενδυτικός γίγαντας Sixth Street με $5,1 δισ. αποκτά την Enstar

Η επενδυτική εταιρεία Sixth Street θα εξαγοράσει την Enstar για 5,1 δισ. δολ., σε μια συμφωνία που υποστηρίζεται από τον πρώην υπουργό Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν (φωτ.) και τον δισεκατομμυριούχο Τζ. Κρίστοφερ Φλάουερς, ανακοίνωσε η ασφαλιστική εταιρεία τη Δευτέρα.

Η συμφωνία θα επιτρέψει στην Sixth Street, που συμμετέχει ήδη στην Enstar με ποσοστό σχεδόν 4,7%, να κερδίσει έδαφος στην αγορά ασφάλισης ακινήτων και ατυχημάτων.

Οπως μεταδίδει το Reuters, oι μέτοχοι της Enstar θα λάβουν $338 ανά μετοχή σε μετρητά, μια έκπτωση σχεδόν 3% σε σχέση με την τελευταία τιμή κλεισίματος της μετοχής την Παρασκευή.

Οι μετοχές της ασφαλιστικής υποχώρησαν σχεδόν 5% πριν το καμπανάκι.

Η Mnuchin's Liberty Strategic Capital, η JC Flowers και άλλοι θεσμικοί επενδυτές συμφώνησαν επίσης να συμμετάσχουν στη συμφωνία, η οποία αναμένεται να κλείσει στα μέσα του 2025, δήλωσε ο Enstar.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v