Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η μητρική της Google και η Wiz τερματίζουν ντιλ 23 δισ.

H μητρική εταιρεία της Google, Alphabet, βρισκόταν σε συνομιλίες για την αγορά της ισραηλινής εταιρείας κυβερνοασφάλειας. Η συμφωνία έπεσε στο κενό. Το μήνυμα της Wiz.

Η μητρική της Google και η Wiz τερματίζουν ντιλ 23 δισ.

Η μητρική εταιρεία της Google και η Wiz τερμάτισαν τις συνομιλίες για μια προτεινόμενη εξαγορά ύψους 23 δισ. δολαρίων, βάζοντας τέλος σε αυτό που θα ήταν η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του ομίλου αναζήτησης.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, η μητρική εταιρεία της Google, Alphabet, βρισκόταν σε συνομιλίες για την αγορά της ισραηλινής εταιρείας κυβερνοασφάλειας, κάτι που θα αποτελούσε επίσης τη μεγαλύτερη αγορά που έχει γίνει ποτέ από εταιρεία που χρηματοδοτείται από επιχειρηματικά κεφάλαια, σύμφωνα με την PitchBook, έναν πάροχο δεδομένων.

«Αν και μας κολακεύουν οι προσφορές που λάβαμε, επιλέξαμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την οικοδόμηση της Wiz», ανέφερε η εταιρεία στους υπαλλήλους της σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη Δευτέρα. Ένα δεύτερο πρόσωπο που γνωρίζει το θέμα επιβεβαίωσε ότι η συμφωνία είχε πέσει στο κενό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v