Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ουκρανία: Ζημιές σε κρίσιμη υποδομή από ρωσικό βομβαρδισμό

Καταστράφηκαν επτά από τα οκτώ drones που εξαπέλυσε η Μόσχα στη διάρκεια της νύχτας, ανακοίνωσαν Ουκρανοί αξιωματούχοι. Δεν υπήρξαν τραυματίες.

Ουκρανία: Ζημιές σε κρίσιμη υποδομή από ρωσικό βομβαρδισμό

Ρωσική αεροπορική επίθεση προκάλεσε ζημιά σε εγκαταστάσεις υποδομής κρίσιμης σημασίας στην περιφέρεια Σούμι, στη βορειοανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσαν σήμερα Ουκρανοί αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί από την επίθεση, αναφέρει η στρατιωτική διοίκηση της περιφέρειας σε ανάρτησή της στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram. Σε αυτήν δεν διευκρινίζεται ποια υποδομή υπέστη ζημιά.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας ανέφεραν παράλληλα σε ανάρτησή τους στο Telegram ότι τα συστήματά τους αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν 7 μη επανδρωμένα οχήματα (drones) από τα 8 που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις στη διάρκεια της νύχτας κατά της Ουκρανίας.

Η Ρωσία εξαπέλυσε επίσης έναν Kh-69 κατευθυνόμενο πύραυλο, πρόσθεσαν οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας στην ανάρτησή τους, διευκρινίζοντας ότι ως αποτέλεσμα των αντίμετρων που έλαβαν οι ουκρανικές δυνάμεις ο πύραυλος που εξαπολύθηκε από αέρος "δεν έφτασε στον στόχο του". Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας δεν ανέφεραν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πύραυλο αυτόν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v