Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία για ανάπτυξη λύσεων AI υπογράφουν Google και CMA CGM

Η γαλλική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε ναυτιλία και εφοδιασμό αποσκοπεί να αυξήσει την αποδοτικότητά της και να συντομεύσει τους χρόνους παράδοσής της, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το κόστος και τις εκπομπές άνθρακα.

Συμφωνία για ανάπτυξη λύσεων AI υπογράφουν Google και CMA CGM

Ο γαλλικός κολοσσος CMA CGM, που δραστηριοποιείται στους τομείς της ναυτιλίας και του εφοδιασμού  υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Google για να επιταχύνει την ανάπτυξη λύσεων τεχνητής νοημοσύνης, που πρόκειται να εφαρμόσει σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται, μεταδίδει το Reuters.

Πιο αναλυτικά, μέσω προηγμένων λύσεων ΑΙ η CMA CGM αποσκοπεί, να αυξήσει την αποδοτικότητά της και να συντομεύσει τους χρόνους παράδοσής της μέσα από τη βελτιστοποίηση των διαδρομών, του χειρισμού εμπορευματοκιβωτίων και της διαχείρισης αποθεμάτων, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το κόστος και τις εκπομπές άνθρακα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CMA CGM, Rodolphe Saadé, χαρακτήρισε τη συνεργασία ένα «κρίσιμο βήμα» στη στρατηγική μετασχηματισμού της εταιρείας.

Στο ίδιο πλαίσιο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Google France, Sébastien Missoffe, δήλωσε ότι οι υποδομές, η τεχνογνωσία δεδομένων της Google και μακροπρόθεσμη επένδυση στην τεχνητή νοημοσύνη θα βοηθήσουν τη CMA CGM να αναπτυχθεί.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v