Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Βασίλης Μασσέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της EURATEX

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Έτοιμου Ενδύματος, εκλέχτηκε στο νέο ΔΣ της EURATEX στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες τον προηγούμενο μήνα.

Ο Βασίλης Μασσέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της EURATEX

Μετά από απουσία πολλών ετών η Ελλάδα είναι παρούσα στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ένδυσης – Κλωστοϋφαντουργίας (EURATEX), ενός οργανισμού με καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής και στρατηγικής για τους συγκεκριμένους κλάδους, ειδικά ενόψει των νέων ρυθμίσεων για την βιωσιμότητα και την ευθύνη παραγωγού κ.α.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΣΕΠΕΕ Βασίλης Μασσέλος (φωτ.) εκλέχθηκε στο νέο Διοικητικό συμβούλιο της EURATEX κατά διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες τον προηγούμενο μήνα. Η διάρκεια της θητείας του νέου συμβουλίου της EURATEX είναι διετής και λήγει τον Ιούνιο του 2026.

Κατά διάρκεια αυτών των δύο ετών δίδεται η ευκαιρία πιο ενεργής συμμετοχής της χώρας μας στη διαμόρφωση των θέσεων των κλάδων μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και η δυνατότητα καλύτερης και αμεσότερης ενημέρωσης των μελών για τις επικείμενες εξελίξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v