Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτοκίνητο εισέβαλε σε καφετέρια στο Παρίσι, ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες

Χαροπαλεύουν δύο άτομα, ένας έχασε τη μάχη. Ο οδηγός καταζητείται, συνεπιβάτης συνελήφθη έχοντας καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ. Συγκλονιστικές μαρτυρίες περαστικών.

Αυτοκίνητο εισέβαλε σε καφετέρια στο Παρίσι, ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας από τους τραυματίες του ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα στο 20ό διαμέρισμα του Παρισιού (ανατολικά), όπου αυτοκίνητο παρέσυρε θαμώνες καφετέριας/εστιατορίου, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) που επικαλείται πηγές από την αστυνομία.

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης όταν ένα αυτοκίνητο εισήλθε με ταχύτητα στην αυλή του καφέ μπαρ Le Ramus, λίγες μέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου διέφυγε και καταζητείται, ωστόσο συνελήφθη συνεπιβάτης που διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει χρήση αλκοόλ. Τρεις από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές.

Το μαύρο Toyota εισέβαλε στην αυλή αφού ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο. «Ήταν περίπου δέκα άτομα στο καφέ», είπε ένας μάρτυρας, ο οποίος πρόσθεσε ότι είδε αρκετούς τραυματίες, μεταξύ των οποίων «έναν άνδρα ξαπλωμένο και έναν άλλο με ανοιχτό κρανίο». «Έπρεπε να αφαιρέσω τις καρέκλες από ανθρώπους που αιμορραγούσαν», λέει άλλος περαστικός. «Είδα τέσσερις ανθρώπους, τρεις αναίσθητους και ένα άτομο λουσμένο στο αίμα», είπε άλλος μάρτυρας, όπως μεταδίδει η Liberation.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v