Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς θα είναι ο αντιπρόεδρος του Τραμπ

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ επιλέγει τον γερουσιαστή Τζ. Ντ. Βανς για αντιπρόεδρό του, εφόσον κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ο Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς θα είναι ο αντιπρόεδρος του Τραμπ

Τον γερουσιαστή Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς (Τζ. Ντ. Βανς) επέλεξε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ως τον αντιπρόεδρό του σε περίπτωση που κερδίσει εκλογές.

«Έπειτα από μακρά διαβούλευση και σκέψη, λαμβάνοντας υπόψη τα τεράστια ταλέντα πολλών, αποφάσισα ότι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ είναι ο γερουσιαστής Τζ. Ντ. Βανς από τη σπουδαία πολιτεία Οχάιο», έγραψε απόψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Σε ηλικία μόλις 39 ετών, ο Βανς θεωρείται ανερχόμενο αστέρι των Ρεπουμπλικάνων. Επιχειρηματίας των venture capitals, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Γέιλ και υπηρέτησε στον στρατό των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράκ, προτού εκλεγεί για να εκπροσωπήσει την πολιτεία του Οχάιο στη Γερουσία.

Είναι δριμύς επικριτής της κυβέρνησης Μπάιντεν, ιδιαίτερα σε θέματα όπως η οικονομία και η μετανάστευση, καθώς και θιασώτης του δόγματος Τραμπ «Make America Great Again» (MAGA). Καταγγέλλει τακτικά τα προγράμματα διαφορετικότητας, ισότητας και ένταξης και θεωρεί εαυτόν ως υπερασπιστή των λευκών Αμερικανών της εργατικής τάξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v