Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο μήνυμα Τραμπ: Πιο σημαντικό από ποτέ να μείνουμε ενωμένοι

Αγαπώ πραγματικά τη χώρα μας και σας αγαπώ όλους και ανυπομονώ να μιλήσω στο μεγάλο μας έθνος αυτή την εβδομάδα από το Ουισκόνσιν, τόνισε ο Τραμπ. Κάλεσε τους Αμερικανούς να μην φοβηθούν και να δείξουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα.

Νέο μήνυμα Τραμπ: Πιο σημαντικό από ποτέ να μείνουμε ενωμένοι

«Μόνο ο Θεός εμπόδισε “το αδιανόητο” να συμβεί» τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε δήλωσή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, η οποία του ανήκει.

Ο ίδιος κάλεσε τους Αμερικανούς να «παραμείνουν ανθεκτικοί» και να δείξουν «τον πραγματικό μας χαρακτήρα».

Έγραψε, ακόμη: «Δεν θα φοβηθούμε, αλλά αντίθετα θα παραμείνουμε ανθεκτικοί στην πίστη μας και απτόητοι απέναντι στην κακία».

Πρόσθεσε ότι θα μιλήσει στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων στο Ουισκόνσιν την ερχόμενη εβδομάδα.

«Αγαπώ πραγματικά τη χώρα μας και σας αγαπώ όλους και ανυπομονώ να μιλήσω στο μεγάλο μας έθνος αυτή την εβδομάδα από το Ουισκόνσιν», είπε.

«Προσευχόμαστε για την ανάρρωση αυτών που τραυματίστηκαν και κρατάμε στις καρδιές μας τη μνήμη του πολίτη που σκοτώθηκε με τόσο φρικτό τρόπο. Τη δεδομένη στιγμή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να μείνουμε ενωμένοι, και να δείξουμε τον πραγματικό μας χαρακτήρα ως Αμερικανοί, παραμένοντας ισχυροί και αποφασισμένοι, και να μην επιτρέψουμε στο κακό να κερδίσει» έγραψε ο Τραμπ. 

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη ανάρτησή του από τότε που πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στη χθεσινή (13/7) προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v