Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η μαρτυρία Τραμπ για την επίθεση

Με ανάρτησή του στο Truth Social ο Ντόναλντ Τραμπ περιγράφει πώς βίωσε την επίθεση που δέχτηκε. Ευχαρίστηκε τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Η μαρτυρία Τραμπ για την επίθεση

Τη δική του μαρτυρία για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε περιέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που του ανήκει.

«Θέλω να ευχαριστήσω τις Μυστικές Υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και όλες τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου για την ταχεία ανταπόκρισή τους στους πυροβολισμούς που μόλις έλαβαν χώρα στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Κυρίως, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ατόμου που σκοτώθηκε στη συγκέντρωση, καθώς και στην οικογένεια ενός άλλου ατόμου που τραυματίστηκε σοβαρά. Είναι απίστευτο ότι μια τέτοια πράξη μπορεί να συμβεί στη χώρα μας. Προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για τον δράστη, ο οποίος είναι πλέον νεκρός. Με χτύπησε μια σφαίρα που διαπέρασε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς άκουσα έναν συριστικό ήχο, πυροβολισμούς και αμέσως ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα μου.Όταν είδα το αίμα κατάλαβα τι συνέβαινε. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v