Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι να κερδίσει

Το Ισραήλ δεν θα σταματήσει τον πόλεμο στη Γάζα αν δεν επιτευχθούν όλοι οι στόχοι του, τόνισε ο Νετανιάχου. Κατηγόρησε τη Χαμάς ότι εγείρει απαιτήσεις που αντιβαίνουν στο υπό διαπραγμάτευση πλαίσιο για κατάπαυση πυρός.

Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα συνεχίσει τον πόλεμο μέχρι να κερδίσει

O ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου διαμήνυσε την Πέμπτη ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει τον πόλεμο κατά της Χαμάς μέχρι «να επιτύχει όλους τους στόχους του».

«Είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε τη νίκη» τόνισε σε τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων σχολής αξιωματικών του ισραηλινού στρατού. 

Οι στόχοι του πολέμου είναι σύμφωνα με τον Νετανιάχου ο τερματισμός της ηγεμονίας της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, η επιστροφή όλων των ομήρων, η αποτροπή οποιασδήποτε μελλοντικής απειλής και η επιστροφή όλων των εκτοπισμένων Ισραηλινών στα σπίτια τους. 

«Υπάρχουν αυτοί που ρωτάνε πόσο θα διαρκέσει η εκστρατεία» συνέχισε ο Νετανιάχου σύμφωνα με τους Times of Israel. 

«Μέχρι τη νίκη, μέχρι τη νίκη, ακόμα και αν χρειαστεί χρόνος» υπογράμμισε.

Ο ίδιος σημείωσε ακόμα ότι εξακολουθεί να είναι προσηλωμένος στο υπό διαπραγμάτευση πλαίσιο  για κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα και κατηγόρησε τη Χαμάς ότι εγείρει απαιτήσεις που αντιβαίνουν σε αυτό

«Οι δολοφόνοι της Χαμάς επιμένουν σε απαιτήσεις που αντιβαίνουν στο πλαίσιο διαπραγμάτευσης, που βάζουν σε κίνδυνο το Ισραήλ» πρόσθεσε. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v