Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρετανία: Τριπλή δολοφονία με θύματα τη σύζυγο και τις κόρες σχολιαστή του BBC

Εντοπίστηκε τραυματισμένος στο βόρειο Λονδίνο ο δράστης με τη βαλλίστρα. Θύματα η οικογένεια του Τζον Χαντ.

Βρετανία: Τριπλή δολοφονία με θύματα τη σύζυγο και τις κόρες σχολιαστή του BBC

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εντόπισε τον άνδρα που αναζητούσε ως ύποπτο για τον φόνο τριών γυναικών – της συζύγου και των θυγατέρων ενός σχολιαστή του BBC.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του υπόπτου 26χρονου Κάιλ Κλίφορντ, προειδοποιώντας τους πολίτες να μην τον πλησιάζουν.

Τα τρία θύματα της δολοφονίας με βαλλίστρα στη Βρετανία είναι η σύζυγος και οι δύο κόρες του Τζον Χαντ, σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, σύμφωνα με την Daily Mail αλλά και το ίδιο το BBC. 

Η μητέρα Κάρολ, 61 ετών, και οι κόρες Λουίζ, 25 ετών, και Χάνα, 28 ετών, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένες το βράδυ της Τρίτης στη μονοκατοικία τους στο Bushey του Hertfordshire. Πιστεύεται ότι γνώριζαν τον δράστη.

«Έπειτα από εκτεταμένες έρευνες, ο ύποπτος εντοπίστηκε και δεν αναζητείται κανείς άλλος επί του παρόντος», ανέφερε η επιθεωρήτρια Τζαστίν Τζένκινς, της τοπικής Μονάδας Σοβαρών Εγκλημάτων.

Ο Κλίφορντ εντοπίστηκε στο βόρειο Λονδίνο, ήταν τραυματισμένος και λαμβάνει ιατρική βοήθεια. Οι αστυνομικοί δεν έκαναν χρήση των όπλων τους.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι οι τρεις γυναίκες ήταν δεμένες πριν πυροβοληθούν, σε μια «στοχευμένη επίθεση» που μπορεί να περιείχε και «άλλα όπλα».

Ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ από το Ανφιλντ, καταζητούνταν από την αστυνομία μετά τον θάνατο τριών γυναικών.

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v