Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dyson: Απολύει 1.000 εργαζόμενους στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών συσκευών απασχολεί 3.500 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Dyson δραστηριοποιείται σε ολοένα και πιο ανταγωνιστικές διεθνείς αγορές, δήλωσε ο CEO, Χάνο Κίρνερ.

Dyson: Απολύει 1.000 εργαζόμενους στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Dyson θα περικόψει 1.000 θέσεις εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάνω από το ένα τέταρτο του εργατικού δυναμικού στη χώρα.

Το προσωπικό ενημερώθηκε την Τρίτη για τις απολύσεις, οι οποίες αποτελούν μέρος ευρύτερου σχεδίου μείωσης του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών συσκευών, ανέφεραν πηγές στους Financial Times. 

Η εταιρεία απασχολεί 3.500 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

«Η Dyson δραστηριοποιείται σε ολοένα και πιο ανταγωνιστικές διεθνείς αγορές, στις οποίες ο ρυθμός της καινοτομίας και αλλαγής επιταχύνεται. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση» δήλωσε ο CEO της εταιρείας Χάνο Κίρνερ.

«Έχουμε αναπτυχθεί γρήγορα και όπως όλες οι εταιρείες επανεξετάζουμε τη διάρθρωση της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε προετοιμασμένοι για το μέλλον» τόνισε, προσθέτοντας ότι οι περικοπές θέσεων εργασίας είναι πάντοτε πολύ επώδυνες. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v