Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρωσία: Σκοτώθηκε παιδί σε ουκρανική επίθεση με drones στην Κρασνοντάρ

Πενήντα μη επανδρωμένα αεροσκάφη του Κιέβου εξουδετέρωσαν τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΑΜ. Στο νοσοκομείο πέντε ακόμη άνθρωποι.

Ρωσία: Σκοτώθηκε παιδί σε ουκρανική επίθεση με drones στην Κρασνοντάρ

Ένα εξάχρονο κορίτσι υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη από επίθεση ουκρανικού drone στην πόλη Πριμόρσκο- Αχτάρσκ στην περιφέρεια Κρασνοντάρ, δήλωσε ο κυβερνήτης της Βενιαμίν Κοντρατίεφ.

«Δυστυχώς ένα κορίτσι έξι ετών υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο έπειτα από επίθεση με drone στην Πριμόρσκο- Αχτάρσκ», έγραψε ο Κοντρατίεφ στο Telegram προσθέτοντας ότι πέντε ακόμη άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα παιδί, νοσηλεύονται καθώς τραυματίστηκαν στην ίδια επίθεση.

Από την πλευρά του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι εξουδετέρωσε 50 ουκρανικά drones στις περιφέρειες Ροστόφ και Κρασνοντάρ, καθώς και στην επαρχία Ζαπορίζια της Ουκρανίας, την οποία η Μόσχα ισχυρίζεται ότι έχει προσαρτήσει.

«Στη διάρκεια της νύκτας, όταν το καθεστώς του Κιέβου προσπάθησε να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις στο έδαφος της ρωσικής ομοσπονδίας», τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν 14 drones πάνω από την Κρασνοντάρ, 26 στην επαρχία Ζαπορίζια και δέκα πάνω από το Ροστόφ, επεσήμανε το υπουργείο στο Telegram.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v