Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Down οι παραγγελίες στα εργοστάσια της Γερμανίας

Οι παραγγελίες στον τομέα της κατασκευής εξοπλισμού μεταφορών βυθίστηκαν 19,2% σε μηνιαία βάση. Ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας σημείωσε επίσης πτώση των νέων παραγγελιών κατά 2,9%.

Down οι παραγγελίες στα εργοστάσια της Γερμανίας

Οι νέες εργοστασιακές παραγγελίες στη Γερμανία, εποχικά και προσαρμοσμένες στις τιμές, συρρικνώθηκαν κατά 1,6% τον Μάιο σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία της χώρας Destatis σε έκθεσή της που δημοσιεύθηκε σήμερα Πέμπτη. Οι νέες παραγγελίες υποχώρησαν κατά 8,6% σε ετήσια βάση.

Οι παραγγελίες στον τομέα της κατασκευής εξοπλισμού μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων, των αεροσκαφών και των πλοίων, βυθίστηκαν κατά 19,2% σε μηνιαία βάση. Ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας σημείωσε επίσης πτώση των νέων παραγγελιών κατά 2,9%. Τον υπό αναφορά μήνα, οι νέες παραγγελίες κεφαλαιουχικών αγαθών μειώθηκαν κατά 4,3% σε σύγκριση με τον Απρίλιο.

Οι παραγγελίες από το εξωτερικό φέρονται να επιβραδύνθηκαν κατά 2,8%, με τις νέες παραγγελίες από χώρες εκτός της ζώνης του ευρώ να κατρακυλούν κατά 4,6% και κατά 0,1% στη ζώνη του ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v