Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιλέι: Ηλίθιος δεινόσαυρος ο Λούλα

O Αργεντινός πρόεδρος εξαπέλυσε την επίθεση κατά του Λούλα σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα στην οποία επανέλαβε την άποψή του ότι η απόπειρα πραξικοπήματος κατά του προέδρου της Βολιβίας, Λούις Άρσε ήταν μια «στημένη» εξέγερση.

Μιλέι: Ηλίθιος δεινόσαυρος ο Λούλα

Ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι αποκάλεσε τον Βραζιλιάνο ομόλογό του Λούλα ντα Σίλβα έναν «ηλίθιο δεινόσαυρο» και κομμουνιστή, μια ημέρα αφότου αποφάσισε να μην τον συναντήσει κατά την επικείμενη επίσκεψή του στη Βραζιλία. 

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο Μιλέι εξαπέλυσε την επίθεση κατά του Λούλα σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα στην οποία επανέλαβε την άποψή του ότι η απόπειρα πραξικοπήματος κατά του προέδρου της Βολιβίας, Λούις Άρσε ήταν μια «στημένη» εξέγερση, μια θέση που έχει προκαλέσει την αντίδραση του Βραζιλιάνου προέδρου. 

«Η απάτη που έγινε στη Βολιβία είναι γνωστή και ο τέλειος ηλίθιος, αντί να την αποδεχτεί, μου κάνει κριτική» έγραψε στο X.

Ο Μιλέι αναμένεται να συναντηθεί με τον πρώην Βραζιλιάνο πρόεδρο  Ζαΐρ Μπολσονάρο στη Διάσκεψη Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης που θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v