QCM: Τεράστια νίκη η καταδίκη των Κουτσολιούτσων

Αυτή η απόφαση ορόσημο αποτελεί μια ισχυρή υπενθύμιση ότι τα οικονομικά εγκλήματα δεν μένουν ατιμώρητα, ανακοίνωσε το fund που αποκάλυψε πρώτο το σκάνδαλο.

QCM: Τεράστια νίκη η καταδίκη των Κουτσολιούτσων

Το fund που αποκάλυψε την υπόθεση της Folli Follie χαιρέτισε τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου σε ποινές κάθειρξης που κυμαίνονται από 10 ώς 17 χρόνια. 

«Αυτή η απόφαση ορόσημο αποτελεί μια ισχυρή υπενθύμιση ότι τα οικονομικά εγκλήματα δεν μένουν ατιμώρητα» ανέφερε σε ανακοίνωση το QCM.

«Αυτή η ετυμηγορία αποτελεί μια νίκη για τη διαφάνεια και την ακεραιότητα στις χρηματοοικονομικές αγορές. Είμαστε επί μακρόν υπέρμαχοι της λήψης αυστηρών μέτρων κατά περιστατικών εταιρικής απάτης και η σημερινή απόφαση υπογραμμίζει τη σημασία της επαγρύπνησης και της λογοδοσίας» τόνισε ο ιδρυτής της QCM, Γκάμπριελ Γκρέγκο

«Η ασίγαστη αναζήτηση της αλήθειας και η δέσμευση της QCM στην προστασία των επενδυτών δικαιώθηκε για μια ακόμα φορά από το αποτέλεσμα αυτό. Παραμένουμε απόλυτα προσηλωμένοι στην αποστολή μας να αποκαλύπτουμε εταιρικά παραπτώματα και να υπερασπιζόμαστε τις ηθικές εταιρικές πρακτικές σε όλο τον κόσμο» υπογραμμίζει η ανακοίνωση που εξέδωσε το QCM.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v