Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφορές τον Ιούλιο ζητά η BC Partners για τη United Group

Μη δεσμευτικές προσφορές ζητά η BC Partners σύμφωνα με το Bloomberg. Ποια είναι τα ονόματα που εκτιμάται ότι μπορεί να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και η αποτίμηση. Πωλείται όλη ή σε κομμάτια.

Προσφορές τον Ιούλιο ζητά η BC Partners για τη United Group

Μη δεσμευτικές προσφορές τον Ιούλιο ζήτησε η BC Partners για τη United Group υποστηρίζουν πηγές που μίλησαν στο Bloomberg. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Apax Partners και η Warburg Pincus βρίσκονται στα πρώτα στάδια της εξέτασης πιθανών προσφορών για μέρος ή το σύνολο της United Group. Θα ανταγωνίζονταν την Emirates Telecommunications Group Co. και τη Saudi Telecom Co., οι οποίες διερευνούν ξεχωριστά προσφορές, σύμφωνα με τους ίδιους.

Η Orange SA, η Telekom Austria AG και η Iliad SA του Γάλλου δισεκατομμυριούχου τηλεπικοινωνιών Xavier Niel είναι επίσης μεταξύ των πιθανών αγοραστών που έχουν προσεγγιστεί. Η BC Partners μπορεί να αναζητήσει αποτίμηση περίπου 8 δισεκατομμυρίων ευρώ συμπεριλαμβανομένου του χρέους για την επιχείρηση, ανέφεραν οι πηγές.

Κάποιοι μνηστήρες θα μπορούσαν να καταλήξουν να υποβάλουν προσφορές για ορισμένα από τα περιουσιακά στοιχεία της United Group (σ.σ. μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η Nova) σε μεμονωμένες αγορές, ανέφεραν οι πηγές. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και δεν υπάρχει βεβαιότητα για το ποιος θα προχωρήσει σε προτάσεις.

Οι εκπρόσωποι των Apax, BC Partners, Iliad, Orange και Warburg Pincus αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Η Saudi Telecom, η Telekom Austria και η Emirates Telecom — γνωστή ως E& — δεν απάντησαν αμέσως σε ερωτήματα.

Η BC Partners εξαγόρασε την United Group το 2019 από την εταιρεία ιδιωτικών μετοχών KKR & Co. Πέρυσι, ο κλάδος υποδομής Tawal της Saudi Telecom συμφώνησε να αγοράσει ένα χαρτοφυλάκιο περιουσιακών στοιχείων πύργων από την United Group για 1,22 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v