Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποδοχές £3,2 εκατ. για τη CEO της Severn Trent παρά το «πράσινο» σκάνδαλο

Στην υπέρογκη αμοιβή της μάλιστα περιλαμβάνεται και... μπόνους 584.000, λιρών, παρότι λίγους μόλις μήνες πριν, είχε επιβληθεί στην επιχείρηση πρόστιμο 2 εκατ. λιρών για ρύπανση ύδατος.

Αποδοχές £3,2 εκατ. για τη CEO της Severn Trent παρά το «πράσινο» σκάνδαλο

Με αποδοχές 3,2 εκατ. λιρών ανταμείφθηκε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας ύδρευσης, Severn Trent, παρότι λίγους μόλις μήνες πριν, είχε επιβληθεί στην επιχείρηση πρόστιμο 2 εκατ. λιρών για ρύπανση ύδατος, μεταδίδουν οι Financial Times.  Στην υπέρογκη αμοιβή της μάλιστα περιλαμβάνεται και... μπόνους 584.000, λιρών.

Δικαιολογώντας την απόφασή της, που οδήγησε σε αύξηση κατά 2,1% τις συνολικές αποδοχές της Liv Garfield  σε σχέση με πέρυσι, η εταιρεία ύδρευσης ανακοίνωσε ότι η CEO είχε αιτιολογημένα λάβει το μπόνους του μισού εκατομμυρίου, καθώς η Severn Trent είχε επιτύχει τους επιχειρησιακούς της στόχους όσον αφορά τους πελάτες ενώ παράλληλα είχε βαθμολογηθεί με τέσσερα αστέρια από την Περιβαλλοντική Υπηρεσία για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Ο κλάδος της ύδρευσης βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών καθώς ποσότητες λυμάτων χύνονται σε ποτάμια και παράκτια ύδατα. Πρόκειται για ένα θέμα που αναμένεται να αποτελέσει βασικό ζήτημα κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v