Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Golden Goose μπαίνει στο ιταλικό χρηματιστήριο με στόχο τα €558 εκατ.

Η ιταλική μάρκα, της οποίας τα παπούτσια κοστίζουν περίπου 500 ευρώ, έχει επιτυχία στην αγορά μεταχειρισμένων παπουτσιών, ενώ είναι δημοφιλής σε διασημότητες από τη Σελένα Γκόμεζ μέχρι την Τέιλορ Σουίφτ.

Η Golden Goose μπαίνει στο ιταλικό χρηματιστήριο με στόχο τα €558 εκατ.

Η Golden Goose Group και οι μέτοχοί της επιδιώκουν να αντλήσουν περίπου 558 εκατομμύρια ευρώ από την αρχική δημόσια προσφορά της μάρκας πολυτελών αθλητικών παπουτσιών, σε μια περαιτέρω ώθηση για την ανάκαμψη των εισαγωγών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Η εταιρεία και η μητρική της, η εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Permira, σχεδιάζουν να πωλήσουν περίπου το 30% του μετοχικού της κεφαλαίου προς 9,50 έως 10,50 ευρώ ανά μετοχή, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Η εισαγωγή στο χρηματιστήριο θα είναι η μεγαλύτερη στο Μιλάνο τουλάχιστον από την πώληση ύψους 599 εκατ. ευρώ από την εταιρεία τυχερών παιχνιδιών Lottomatica τον περασμένο Μάιο και θα προσδώσει στην Golden Goose χρηματιστηριακή αξία από 1,7 έως 1,9 δισ. ευρώ.

Η ιταλική μάρκα, της οποίας τα εξατομικευμένα παπούτσια με τα αστέρια κοστίζουν λιανικώς περίπου 500 ευρώ και έχουν επιτυχία στην αγορά μεταχειρισμένων παπουτσιών, έχει γίνει δημοφιλής σε διασημότητες από τη Σελένα Γκόμεζ μέχρι την Τέιλορ Σουίφτ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v