Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ουκρανία: Καταρρίφθηκαν 17 ρωσικά drones σε τέσσερις περιφέρειες

Δύο βαλλιστικούς πυραύλους Ισκαντέρ-Μ εξαπέλυσαν επίσης οι δυνάμεις της Μόσχας, με στόχο την περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές.

Ουκρανία: Καταρρίφθηκαν 17 ρωσικά drones σε τέσσερις περιφέρειες

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία κατέρριψε 17 από 18 μη επανδρωμένα αεροσκάφη Σαχίντ πάνω από τέσσερις περιφέρειες στη διάρκεια επίθεσης που αντιμετώπισε την περασμένη νύκτα, ανακοινώθηκε από τις ένοπλες δυνάμεις.

Η ρωσική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά σε εγκαταστάσεις υποδομής στην περιφέρεια Χμελνίτκσι, όπου καταρρίφθηκε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, ανακοίνωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονταν σήμερα το πρωί για να σβήσουν τη φωτιά ενώ δεν είχαν αναφερθεί θύματα από τις τοπικές αρχές.

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν οκτώ μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από τη νότια περιφέρεια του Μικολάιφ χωρίς να αναφερθούν ζημιές από τον περιφερειακό κυβερνήτη. Μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν επίσης πάνω από τις περιφέρειες της Ζαπορίζια και της Χερσώνας.

Οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν επίσης δύο βαλλιστικούς πυραύλους Ισκαντέρ-Μ για να επιτεθούν στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ, ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές από την πυραυλική επίθεση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v