Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ισπανός δικαστής καλεί τη σύζυγο του Σάντσεθ να καταθέσει

H Μπεγκόνα Γκόμεζ πρόκειται να καταθέσει στις 5 Ιουλίου στο πλαίσιο έρευνας για φερόμενη διαφθορά στον ιδιωτικό τομέα και άσκηση επιρροής.

Ισπανός δικαστής καλεί τη σύζυγο του Σάντσεθ να καταθέσει

Δικαστής κάλεσε τη σύζυγο του Ισπανού πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ, Μπεγκόνα Γκόμεζ, να καταθέσει εν μέσω ποινικής έρευνας.

Oπως μεταδίδει το Bloomberg, η Γκόμεζ πρόκειται να καταθέσει στις 5 Ιουλίου στο πλαίσιο ευρείας έρευνας για φερόμενη διαφθορά στον ιδιωτικό τομέα και άσκηση επιρροής, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικαστηρίου που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού δεν απάντησε αμέσως σε τηλεφώνημα και μηνύματα για σχόλιο. Η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι οι ισχυρισμοί κατά της Γκόμεζ είναι αβάσιμοι και αποτελούν μέρος μιας ευρείας δεξιάς επίθεσης κατά του πρωθυπουργού.

Η έρευνα έχει συγκλονίσει την ισπανική πολιτική και ο Σάντσεθ πήρε πενθήμερη άδεια από την εργασία του τον Απρίλιο για να σκεφτεί το μέλλον του μετά την είδηση ότι η σύζυγός του αντιμετώπιζε ποινική έρευνα. Τελικά αποφάσισε να παραμείνει στη δουλειά του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v