Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Blackstone προσφέρει $1,6 δισ. για το fund των τραγουδιών της Μπιγιονσέ

Για να εξαγοράσει την προβληματική Hipgnosis, η οποία έχει τα δικαιώματα τραγουδιών από καλλιτέχνες υψηλού προφίλ, όπως Red Hot Chili Peppers, Mark Ronson, Shakira, Neil Young, Blondie, Justin Bieber, αύξησε το προσφερόμενο τίμημα στα 1,31 δολ./μετοχή.

Η Blackstone προσφέρει $1,6 δισ. για το fund των τραγουδιών της Μπιγιονσέ

H Blackstone, εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων (private equity), η πασχίζει να αποκτήσει την Hipgnosis, το fund που επενδύει στα τραγούδια της Μπιγιονσέ, έχει γλυκάνει την προσφορά της. Αποτιμά τώρα την προβληματική εταιρεία μουσικών δικαιωμάτων σχεδόν 1,6 δισ. δολ. καθώς προσπαθεί να βρει τρόπο να την εξαγοράσει.

Σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την υποστήριξη περισσότερων επενδυτών, για την εξαγορά της Hipgnosis, η οποία έχει τα δικαιώματα τραγουδιών από καλλιτέχνες υψηλού προφίλ, όπως Red Hot Chili Peppers, Mark Ronson, Shakira, Neil Young, Blondie, Justin Bieber, αύξησε την προσφοράς της κατά 0,01 δολάρια στα 1,31 δολ./μετοχή

Η αναθεωρημένη προσφορά έρχεται αφότου η Blackstone άφησε πίσω στον ανταγωνισμό την αμερικανική Concord Music που είχε προσφέρει 1,4 δισ. δολάρια για την εξαγορά της Hipgnosis η οποία έχει εγκλωβιστεί σε ζητήματα που αφορούν την ανακοίνωση των οικονομικών της μεγεθών, ενώ η λειτουργική της ζημία προ φόρων διευρύνθηκε το 2023 στα 86,63 εκατ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v