Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι... 90% για τη μετοχή της GameStop!

Εικάζεται ότι ο Κιθ Γκιλ, ο άνθρωπος που βρέθηκε στο επίκεντρο της τρέλας των «μετοχών meme» το 2021, θα μπορούσε να έχει μια τεράστια θέση στον λιανοπωλητή βιντεοπαιχνιδιών -ακόμη και μερίδιο 116 εκατ. δολαρίων.

Ράλι... 90% για τη μετοχή της GameStop!

Η μετοχή της GameStop σημείωσε εκ νέου ράλι στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Δευτέρας, λόγω της εικασίας ότι ο Κιθ Γκιλ, ο άνθρωπος που βρέθηκε στο επίκεντρο της τρέλας των «μετοχών meme» το 2021, θα μπορούσε να έχει μια τεράστια θέση στον λιανοπωλητή βιντεοπαιχνιδιών.

Σύμφωνα με τους Financial Times, προηγήθηκε ανάρτηση στο Reddit από τον Κιθ Γκιλ, επίσης γνωστό ως Roaring Kitty, στην οποία φέρεται να δείχνει ότι έχει μερίδιο 116 εκατ. δολαρίων στην προβληματική εταιρεία λιανικής πώλησης βιντεοπαιχνιδιών.

Η GameStop σημείωσε άλμα 87%, ξεπερνώντας τα 43 δολάρια ανά μετοχή. Η κίνηση ήρθε μετά την ανάρτηση από τον Γκιλ, ο οποίος χρησιμοποιεί επίσης το όνομα DeepFuckingValue στο Reddit, μιας φωτογραφίας αργά την Κυριακή που φαινόταν να δείχνει ότι έχει 5 εκατ. μετοχές της εταιρείας, αγορασμένες στα 21,27 δολάρια η καθεμία.

Η κίνηση έρχεται μετά το άλμα της μετοχής στο 24ωρο χρηματιστήριο της Robinhood το βράδυ της Κυριακής, το οποίο επιτρέπει τη συνεχή διαπραγμάτευση ορισμένων μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v