Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mπάιντεν για Τραμπ: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου

Είναι επικίνδυνο να χαρακτηρίζει κανείς στημένη μια δίκη μόνο και μόνο επειδή δεν του άρεσε η απόφαση, τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος. «Ο Τραμπ απειλεί τη δημοκρατία μας».

Mπάιντεν για Τραμπ: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου

Η αμερικανική αρχή ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου επιβεβαιώθηκε, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου για τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Σε δηλώσεις που έκανε μετά τη συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά τη συνέντευξη τύπου του Τραμπ, ο Δημοκρατικός πρόεδρος ανέφερε ότι ο αντίπαλος του στις εκλογές του Νοεμβρίου θα έχει την ευκαιρία να ασκήσει έφεση όποιος οποιοσδήποτε άλλος. 

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Μπάιντεν υποστήριξε ακόμα ότι είναι επικίνδυνο να χαρακτηρίζει κανείς μια δίκη στημένη μόνο και μόνο επειδή δεν του άρεσε η απόφαση. 

Η δικαιοσύνη πρέπει να γίνει σεβαστή. 

Εξάλλου, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), ο Τζο Μπάιντεν υποστήριξε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «απειλεί τη δημοκρατία μας».

«Πρώτα αμφισβήτησε το εκλογικό σύστημά μας. Στη συνέχεια, αμφισβήτησε το δικαστικό σύστημά μας. Και τώρα μπορείτε να τον σταματήσετε», πρόσθεσε ο Μπάιντεν, παραπέμποντας τους δικούς του followers σε ιστότοπο συλλογής δωρεών για την προεκλογική εκστρατεία του.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v