Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτόξευση 52% για τα iPhone στην Κίνα!

Η μεγάλη αύξηση έρχεται μετά από την αδύναμη επίδοση νωρίτερα φέτος στη μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο, καθώς ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας αντιμετωπίζει εντεινόμενο ανταγωνισμό από τοπικούς αντιπάλους, όπως η Huawei.

Εκτόξευση 52% για τα iPhone στην Κίνα!

Οι αποστολές smartphone της Apple στην Κίνα ήταν 52% υψηλότερα τον Απρίλιο από ό, τι πριν από ένα χρόνο, επεκτείνοντας την ανάκαμψη που παρατηρήθηκε τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με στοιχεία από εταιρεία ερευνών που συνεργάζεται με την κινεζική κυβέρνηση.

Oπως μεταδίδει το Reuters, οι αποστολές κινητών τηλεφώνων ξένης μάρκας στην Κίνα αυξήθηκαν κατά 52% τον Απρίλιο σε 3,495 εκατ. μονάδες από 2,301 εκατ. έναν χρόνο πριν, όπως έδειξαν την Τρίτη τα στοιχεία της China Academy of Information and Communications Technology (CAICT).

Αν και τα στοιχεία δεν αναφέρουν ρητά την Apple, η εταιρεία είναι η κυρίαρχη ξένη κατασκευάστρια εταιρεία τηλεφώνων στην αγορά της Κίνας. Αυτό υποδηλώνει ότι η αύξηση των αποστολών ξένων μαρκών μπορεί να αποδοθεί στις επιδόσεις της Apple, σχολιάζει το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Η μεγάλη αύξηση ακολουθεί μια αδύναμη επίδοση νωρίτερα φέτος στη μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο, καθώς ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας αντιμετωπίζει εντεινόμενο ανταγωνισμό από τοπικούς αντιπάλους όπως η Huawei.

Οι συνολικές πωλήσεις smartphones στην Κίνα αυξήθηκαν κατά 25,5% σε 22,7 εκατ. μονάδες τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της CAICT.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v