SEC: Νέα στοιχεία κατά της CSFB

Ένα e-mail που έστειλαν εργαζόμενοι της Credit Suisse First Boston σε στελέχη τραπέζης και ζητά την καταστροφή ορισμένων στοιχείων μελετά η αρμόδια ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ, στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγεται εις βάρος της CSFB.

SEC: Νέα στοιχεία κατά της CSFB
Την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Credit Suisse First Boston ερευνά η αρμόδια ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ, που μελετά την υπόθεση που αφορά τις κατηγορίες περί προτροπής της εταιρίας διαχείρισης κεφαλαίων σε επενδυτές να λάβουν μέρος σε δημόσιες εγγραφές τεχνολογικών εταιριών, οι μετοχές των οποίων σημείωσαν σημαντική πτώση.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή έχει στη διάθεσή της ένα e-mail που απεστάλη από εργαζόμενους στον τομέα της επενδυτικής τραπεζικής της CSFB και υπενθυμίζει σε τραπεζικά στελέχη να καταστρέψουν συγκεκριμένα e-mail και άλλα έγγραφα που θεωρείται ότι αφορούσαν δημόσιες εγγραφές.

Αν και το εν λόγω e-mail, με ημερομηνία 4 Δεκεμβρίου 2000, δεν αναφέρει ότι επίκεινται έρευνες, στελέχη της αρμόδιας αρχής κάνουν λόγο για στοιχείο που ”ενδέχεται να στοιχειοθετήσει κατηγορίες κατά του επενδυτικού οίκου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v