BMW: Αύξηση πωλήσεων κατά 9,9% το 2002

Αύξηση της τάξης του 9,9% κατέγραψαν τα έσοδα της BMW στη διάρκεια του περασμένου έτους, με τη γερμανική εταιρία να προβλέπει μάλιστα ότι και το 2003 θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο έτος, ετοιμάζοντας ακόμη περισσότερα προϊόντα.

BMW: Αύξηση πωλήσεων κατά 9,9% το 2002
Σχεδόν κατά 10% αυξήθηκαν τα έσοδα της BMW στη διάρκεια του 2002, με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να υποστηρίζει πως και το επόμενο έτος θα είναι εξίσου θετικό.

Η γερμανική εταιρία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων ετοιμάζεται να παρουσιάσει περισσότερα προϊόντα στο 2003 από κάθε άλλη χρονιά, ελπίζοντας να επαναλάβει την επιτυχία του Mini.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η επιτυχία του συγκεκριμένου μοντέλου, που παρουσιάστηκε στα μέσα του 2001, βοήθησε την BMW να πουλήσει πάνω από 1 εκατ. οχήματα για πρώτη φορά στο 2002.

Ο γερμανικός όμιλος ανακοίνωσε ότι παρά την κρίση στην παγκόσμια οικονομία που αναμένεται να συνεχιστεί και στο πρώτο μισό του 2003, αλλά και τις επιδράσεις των γεωπολιτικών εξελίξεων, θα καταγράψει υψηλότερα κέρδη το 2002 σε σχέση με το αντίστοιχο ποσό το προηγούμενο έτος.

Οι αναλυτές από την πλευρά τους εκτιμούν ότι η ανάκαμψη της κερδοφορίας θα επιτευχθεί μόνο στο δεύτερο μισό του έτους, όταν και θα παρουσιάσει τα νέα μοντέλα της η BMW.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v