Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το X ανέστειλε προσωρινά τον λογαριασμό της Γιούλια Ναβάλναγια

Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης απέδωσε την αναστολή του λογαριασμού της χήρας του Ναβάλνι σε σφάλμα.

Το X ανέστειλε προσωρινά τον λογαριασμό της Γιούλια Ναβάλναγια

To Χ έθεσε προσωρινά σε αναστολή τον λογαριασμό της Γιούλια Ναβάλναγια, συζύγου του ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι, που πέθανε σε ρωσική φυλακή την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, στη σελίδα του προφίλ της εμφανίστηκε το μήνυμα «Αναστολή Λογαριασμού» και η εξήγηση ότι η υπηρεσία «αναστέλλει λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανονισμούς του Χ».

Μετά από λίγα λεπτά ο λογαριασμός αποκαταστάθηκε. 

Τη Δευτέρα, η Ναβάλναγια κατηγόρησε τον Πούτιν ότι δολοφόνησε τον άντρα της σε βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο X.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το X ανέφερε ότι η αναστολή του λογαριαμού οφείλεται σε σφάλμα. 

«Ο μηχανισμός άμυνας της πλατφόρμας μας κατά της χειραγώγησης και των μηνυμάτων σπαμ κατά λάθος μάρκαρε τον λογαριασμό @yulia_navalnaya ότι παραβιάζει τους κανονισμούς μας», ανέφερε το Χ σε μια ανακοίνωση

«Επαναφέραμε τη λειτουργία του λογαριασμού αμέσως μόλις πληροφορηθήκαμε το λάθος και προχωράμε σε ενημέρωση του συστήματος».

Μέχρι στιγμής ο λογαριασμός της Ναβάλναγια έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 150.000 ακολούθους και μια βιντεοσκοπημένη δήλωση που ανήρτησε χθες την έχουν παρακολουθήσει χρήστες σχεδόν 5 εκατομμύρια φορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v