Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καθηλώνει τα Boeing 737 Max η Alaska Airlines, αποκολλήθηκε παράθυρο!

Ενα παράθυρο και ένα τμήμα της ατράκτου αποκολλήθηκε λίγο μετά την απογείωση. Το αεροσκάφος ήταν ολοκαίνουργιο καθώς είχε παραδοθεί μόλις τον Οκτώβριο.

Καθηλώνει τα Boeing 737 Max η Alaska Airlines, αποκολλήθηκε παράθυρο!

Η Alaska Airlines ανακοίνωσε ότι θα καθηλώσει τον στόλο των Boeing Co. 737 Max-9, αφού ένα παράθυρο και ένα τμήμα της ατράκτου ενός αεροπλάνου αποκολλήθηκε λίγο μετά την απογείωση από το Πόρτλαντ.

Η αεροπορική εταιρεία λαμβάνει το «προληπτικό βήμα» και καθηλώνει τον στόλο των 65 αεροπλάνων μέχρι την ολοκλήρωση της πλήρους συντήρησης και επιθεώρησης, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Ben Minicucci. Η πτήση 1282 μετέφερε 171 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος από το Πόρτλαντ προς το Οντάριο της Καλιφόρνια.

Το πλήρωμα ανέφερε ένα «πρόβλημα πίεσης», σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας. Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών και η FAA είπαν ότι ερευνούν το θέμα. Η Boeing δήλωσε ότι συλλέγει περισσότερες πληροφορίες και βρίσκεται σε επαφή με την αεροπορική εταιρεία, ενώ μια τεχνική ομάδα είναι έτοιμη να υποστηρίξει την έρευνα.

Το περιστατικό σημειώνεται καθώς η Boeing προσπαθεί για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στο 737 Max. Το αεροπλάνο ήταν ολοκαίνουργιο και παραδόθηκε στην Alaska Airlines τον Οκτώβριο. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v